ADDRESS

Rendelő: 1098.Ecseri út 2/1
Budapest, Hungary

A cluster fejfájás kezelésének menete

Lássuk mit is takar a Szekeres féle ,,cluster”  terápia!

medical_information_cleveland_clinic_migraines_headaches_cluster_headaches_trigeminal_nerve

Egy speciális fülakupunktúrás kezelésről van szó, melynek  célzottan a cluster fejfájásra történő kísérletezése egy véletlen során kezdődött.  Ezt követően, másfél év szorgos kutató munka után nyerte el mai formáját.

 Hogy a fülben lévő közel 180 akupunktúrás pont közül melyeket, és milyen sorrendben kell kezelnünk, az ma még szakmai titok. Azonban alig várom, hogy a terápiát  szabadalmaztatása után az arra érdemes orvos, és nem orvos kollégákkal megismertessem, és további cluster terapeutákat képezhessek… de erről majd később.

A kezeléseket egymást követő napokon végezzük, általánosságban 8 – 10 alkalommal. Tapasztalatok alapján ennyi kezelésre van szükség, hogy az aktuális rohamperiódust lezárjuk.

Igen, elsősorban a lezárás a cél. Azonban azt is tudni kell, hogy  az eddigi kezeltek 93-95% – a, a  kezelése óta elbúcsúzott a clusterétől.

Bár gyakran elhangzó kérdés, sajnos nem tudom előre megjósolni, hogy pontosan mennyi kezelésre lesz szükség.

Ahogy minden ember más, így mindenkinek a ,,clustere” is más. Persze vannak sztenderd tulajdonságok, de nagy eltérések is mutatkozhatnak egyénenként.

A gyakorlat azt mutatja, hogy három tünetmentes nap után lezártnak tekinthetjük a cluster fejfájás rohamperiódusát. Természetesen ez azokra a clusteresekre vonatkozik, akiknek naponta van rohamuk. Azoknál akiknek 2 -3 naponta rendszertelenül jelentkeznek a cluster rohamok, nehezebb meghatározni a végét. 

Tehát, hogy a kezelés menete és költsége  kiszámítható legyen, három nap és két éjszaka tünetmentesség után nem adok több kezelést, csak újabb roham esetén.

Több mint 200 fő gyógyult betegem bizonyítja, hogy működik a terápiám.

Nem szeretnék zsákbamacskát árulni, vagy tisztességtelen haszonhoz jutni félrevezetéssel, hamis ígéretekkel. Teszik ezt oly sokan, mindenféle hókusz – pókuszokkal, vagy hangzatos nevű intézményekben, a fehér köpeny nyújtotta magabiztosság mögé bújva, kihasználva a cluster fejfájásban szenvedők kétségbeesettségét…

                 (betegeim nagy része bármikor elérhető és szívesen osztja meg a tapasztalatait az érdeklődőkkel)

 Bár  a cluster fejfájásról mint egy gyógyíthatatlan betegségről beszélünk, ( a Szekeres terápián kívül is) vannak bizonyított gyógyszeres és egyéb terápiák, kezelések amik ideig – óráig  használnak. Ezek esetlegesen enyhíthetik a rohamok erősségét, csökkenthetik hosszát. Létezésük nem lehet vita tárgya, tehát érdemes kipróbálni őket megismerni hatékonyságukat, mellékhatásaikat.ch-borda-wp-egyenes

Részemről minden interneten fellelhető és terjedő egyéb, – nem bizonyított ,,gyógymód” – csak a saját felelősségre alkalmazandó kategóriába tartozik, de inkább lebeszélnék róluk mindenkit. 

Gondolok itt a varázsgomba, LSD és egyéb illegális szerekre.

Az általam alkalmazott cluster fejfájás terápia 93-95 % os hatékonysággal működik. Nincsenek mellékhatásai, és a tapasztalatok alapján hosszú távra (talán örökre) száműzi a cluster fejfájás “szörnyét”. Természetesen a véglegességet sem ígérni, sem bizonyítani nem tudom (még), de elgondolkodtató, hogy  az eddigi kezeltek  5-7 % nak volt csak szüksége ismétlésre a kezdetektől eltelt idő alatt.

Fontos : A kezelést nagyban befolyásolja – sok esetben gátolja – a terápia alatti antibiotikum, szteroid, és/vagy hormon készítmény szedése.

Hol találkozhat velem?

Budapesten két helyen várom a hozzám fordulókat, rendkívüli esetben  Tolna megyében is van lehetőség  a kezelést igénybe venni.

error: Content is protected !!